Alaprajzok, ötletek

Amikor megszületik valakiben a döntés, hogy új ikerházat építtet, akkor jön a kérdés, hogy milyen is legyen álmai otthona. Kiváló gondolatébresztő lehet ehhez az Internet, ahol számtalan tervet, alaprajzot találhatunk, amelyeket ötvözhetünk a saját elképzeléseinkkel.

Mindenképpen jó kiindulási alap egy már elkészült ingatlan látványterve is, amely olyan ötleteket adhat, amik segítenek a végleges alaprajz kialakításában. A fentiek figyelembe vételével, szeretnénk elkészült ikerházainkból néhányat bemutatni, remélve hogy segíthetünk a legideálisabb forma, és méret kiválasztásában. Alaprajzaink csoportosításánál figyelembe vettük az egyedi telekméreteket, és az ingatlan méretéhez kapcsolódó elképzeléseket.

Az alábbi kivitelezési árak aktuálisak, és kulcsrakész kivitelezésre vonatkoznak, melyek műszaki tartalma az I. kategóriába sorolt anyagokkal értendő.

Az itt látható házak a szellemi termékeink, melyeket véd a szerzői jog. Így ezek felhasználása vagy nyilvános közzététele csak engedélyünkkel lehetséges. Köszönjük megértésüket.

 

Egyszintes ikerház alaprajzok

Képgaléria Alaprajz(ok) Leírás Ár

Telki egyszintes ikerház


részletek »
1. Lakás bruttó 44.400.000 Ft

Piliscsaba egyszintes ikerház

Veresegyház egyszintes ikerház

Budakalász egyszintes - kétszintes ikerház


részletek »
35.000.000 és 55.300.000

Kétszintes ikerház alaprajzok

Képgaléria Alaprajz(ok) Leírás Ár

Veresegyház kétszintes ikerház

Veresegyház kétszintes ikerház

Érd kétszintes ikerház

Szada kétszintes ikerház

Bp III. kerület kétszintes ikerház

Pomáz kétszintes ikerház

Szentendre kétszintes ikerház

Budakalász kétszintes ikerház II.


részletek »
64.000.000 és 82.500.000

Ikerház partnerkereső

Az űrlap kitöltésével bekerülhet az ikerház partnerkeresők adatbázisába. Kérjük, hogy az adatokat a lehető legpontosabban, és a legnagyobb tartalommal adják meg.

Tovább »

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Tervezés, kivitelezés

Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 450 családi házat tervezett országszerte.

Tovább »

Referenciák

Örömmel tölt el bennünket, hogy az álatlunk épített házak tulajdonosai büszkén mutatják meg otthonukat és ezzel betekintést engednek referenciamunkáinkba is.

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »