Ikerház partnerkereső


Az alábbi táblázatban regisztrált ügyfeleink adatait láthatja, akik keresik partnereiket. Amennyiben Ön is szeretne jelentkezni ikerház programunkra, kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Utolsó feltöltés dátuma: 2023.10.06.
 

Regisztráció   időpontja   Név Város  Városrész  Család (fő) Telek    Kód 
2023.04.15 M. Beáta Budapest  II. kerület 3 van 15
2023.04.05 B.Mariann Pest megye   2 nincs 04
2023.01.09 V.né Pest megye   MEGTALÁLTA van 27
2022.12.02 K. család Budapest    6 nincs 14

 

Az alábbi űrlap kitöltésével bekerülhet az ikerház partnerkeresők adatbázisába. Kérjük, hogy az adatokat a lehető legpontosabban, és a legnagyobb tartalommal adja meg.

 


Elküld

Ikerház partnerkereső

Az űrlap kitöltésével bekerülhet az ikerház partnerkeresők adatbázisába. Kérjük, hogy az adatokat a lehető legpontosabban, és a legnagyobb tartalommal adják meg.

Tovább »

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Tervezés, kivitelezés

Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 450 családi házat tervezett országszerte.

Tovább »

Referenciák

Örömmel tölt el bennünket, hogy az álatlunk épített házak tulajdonosai büszkén mutatják meg otthonukat és ezzel betekintést engednek referenciamunkáinkba is.

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »