Hitelügyintézés

Hitelügyintézésben partnerünk a BENKS

A BENKS Kft. 2006 óta nyújt segítséget ügyfelei számára az ideális hitelkonstrukció kiválasztásában. Az Ön igényeinek, és élethelyzetének legmegfelelőbb banki megoldást kínálják, több mint 15 bank hivatalos partnereként.

Az építkezés határideje gondot jelenthet, ha az anyagi finanszírozás részben hitelből valósul meg. Ennek elkerülésére érdemes választani olyan partnert, aki nem csak a hitel kiajánlásában, hanem az építkezés alatt a bankkal történő folyamatos kapcsolattartásban (tervdokumentáció, építési szerződés, biztosítás, értékbecslés, földhivatali ügyintézés, stb...) is segít. A Benks Kft. az elmúlt években bebizonyította, hogy az építési hitelek területén nagy tapasztalattal rendelkezik.

Ráadásul Ön extra kedvezményeket is kap a Benks Kft. partnerbankjainál ahhoz képest, mintha hitelkérelmét közvetlenül nyújtaná be egy bankfiókban.

Elfoglalt ügyfeleink nagyra értékelik kényelmi szolgáltatásaikat is, ugyanis a banki adminisztráció egy részét átvállalják tőlük, teljes körű hitelügyintézést végeznek.

Bármilyen hitellel, bankokkal kapcsolatos kérdésével forduljon bizalommal közvetlenül Urbán Ildikó hiteltanácsadóhoz.

Telefon: +36 30 279 4850
Email: ildiko.urban@benkspartner.hu

 

 

 

Ikerház partnerkereső

Az űrlap kitöltésével bekerülhet az ikerház partnerkeresők adatbázisába. Kérjük, hogy az adatokat a lehető legpontosabban, és a legnagyobb tartalommal adják meg.

Tovább »

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Tervezés, kivitelezés

Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 350 családi házat tervezett országszerte.

Tovább »

Referenciák

Örömmel tölt el bennünket, hogy az álatlunk épített házak tulajdonosai büszkén mutatják meg otthonukat és ezzel betekintést engednek referenciamunkáinkba is.

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »