Hitelügyintézés

Hitelügyintézéssel kapcsolatban is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Zöld Otthon Program és a zöld CSOK-hitel részleteinek meghirdetésével összeállt a következő időszakban érvényes családtámogatási rendszer. Október 4-től elérhető a Zöld Otthon Program és a keretében igénybe vehető kamatmentes zöld CSOK-Hitel, amelyet az eddig ismert CSOK-hitelhez hasonlóan (vele nem egyidejűleg) a kétgyermekesek 10, a háromgyermekesek 15 millió forintig vehetnek fel.

A kamattámogatott hiteligénylés esetén az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016. (II.10.) Korm. rendeletben és a Zöld Otthon Proframban előírt feltételeknek együttesen kell megfelelni.

Az NHP Zöld Otthon Lakáshitel a futamidő végéig évi fix 2,5%-os kamattal igényelhető abban az esetben, amennyiben Ön:

  • új lakás vagy új családi ház építését vagy vásárlását tervezi, amely
  • magas energiahatékonyságú, azaz legalább BB energetikai besorolású és primer energiaigénye nem haladja meg az évi 90 kWh/m2-t.

Ha Ön megfelel a feltételeknek, kamattámogatott lakáshitelt is igényelhet, amelynél az Ön által fizetendő kamat mértéke fix 0% a futamidő végéig.

Ki igényelheti a hitelt?

- rendelkezik magyarországi lakcímmel,
- a hitelból finanszírozott új lakás vagy családi ház magas energiahatékonyságú,
- természetes személyként Ön lesz az ingtlan első tulajdonosa,
- az új ingatlan kizárólag az adósok tulajdonába kerül,
- vállalja, hogy a hitel folyósítása után legalább 10 évig az ingatlanban él (az ingatlant bérbe sem lehet adni)

Partnerünk:

Tugyi Miklós
Senior Pénzügyi Tanácsadó
Hitelspecialista
OVB Vermögensberatung AG.
1022 Budapest, Bimbó út 15.
email: tugyi.miklos@ovb.hu

 

 

 

Ikerház partnerkereső

Az űrlap kitöltésével bekerülhet az ikerház partnerkeresők adatbázisába. Kérjük, hogy az adatokat a lehető legpontosabban, és a legnagyobb tartalommal adják meg.

Tovább »

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Tervezés, kivitelezés

Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 450 családi házat tervezett országszerte.

Tovább »

Referenciák

Örömmel tölt el bennünket, hogy az álatlunk épített házak tulajdonosai büszkén mutatják meg otthonukat és ezzel betekintést engednek referenciamunkáinkba is.

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »